Stupnjevi predznanja

Nine nudi napredovanje na svim razinama!

Tu je uvijek nešto novo za probati, no u tome i leži draž snowboarda. Bilo da želite napraviti prve korake, povezati prve zavoje, po prvi put osjetiti svježinu netaknutok dubokog snijega ili zakoračiti u freestyle svijet, Nine će Vam pomoći da napredujete prema svojim ciljevima!

Grupni i individualni tečajevi su podijeljene na sljedeće razine predznanja:

POČETNIK:

Razina 1 – Potpuni početnik. Nikad stao na snowboard, ali imam želju i volju.

Razina 2 –Stao sam na snowboard, ali nikako da napravim siguran zavoj (ili oba zavoja). I da, ipak vise sjedim na snijegu nego vozim snowboard.

Razina 3 – Nisam bas najsigurniji, ali mogu reći da znam osnovne zavoje i želim dalje učiti. Treba mi malo više sigurnosti za napraviti zavoje na ponešto strmijim padinama.

WEEKEND WARRIOR (SREDNJE):

Razina 4 – Povezujem zavoje na većini padina iako ponekad dolazim u teškoće na strmijim padinama. I da, isprobao sam već i malo skakutati sa snowboardom.

Razina 5 – Zadovoljan sam sa svojom vožnjom. Znam i poneke freestyle trikove. Nisu nešto, ali mene vesele. No, želim napredovati i dalje. Kako u vožnji po stazi tako i u freestyle-u… hm, mogao bi razmisliti da upišem učiteljski tečaj!?

EKSPERT:

Razina 6 – Vozim powder, vrtim neke freestyle trikove, bordslide, 50-50.. Uglavnom, ide mi! …ali ipak idem do Nine-a da mi otkriju one detalje koje čine razliku dobrog bordera i reprezentativca.

REPREZENTATIVAC:

Ako si došao/došla do ove razine, razmisli da postaneš dio Nine team-a kao npr Vid Barić!

adswiperвзлом переписки вкprodvijenieWPS Performance Station отзывыnyikasс китая

Copyright © 2022 SK NINE, sva prava pridržana. made by fallenbeanz